Με την «πυξίδα» να δείχνει… Καμπότζη συνεχίζει το Star τηv προετοιμασία για τηv προσεχή σεζόν. Στηv πρώτη γραμμή βρίσκεται το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι «Αsia Express». Παρουσιαστής θα είναι ο πολύ δημοφιλής παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ποιοι όμως θα τολμήσουν να πάνε στο ταξίδι αυτό; Ποιοι θα καταφέρουν να ζήσουν σε μια χώρα της Ασίας με μόλις ένα ευρώ την ημέρα!  Επίσης θα πρέπει να διαβούν τα σύνορα αλλά και να προχωρήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια με μόνο ένα ευρώ;

Εννέα επώνυμα ζευγάρια παικτών θα κληθούν να διασχίσουν το Βιετνάμ, το Λάος, τηv Κάμποτζη και τηv Ταϊλάνδη, με μόλις ένα ευρώ τηv ημέρα.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται. Επίσης όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν. Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Πρόταση για συμμετοχή στο «Αsia Express» έγινε στον Αποστόλη Τότσικα και στη σύζυγό του φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη, που θεωρούνται από τα πιο δυνατά «χαρτιά». Τα ονόματα των διαγωνιζομένων αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Μέσα σε αυτά είναι και ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνι Μεταξά. Σε φάση συζητήσεων με τηv παραγωγή του ταξιδιωτικού ριάλιτι περιπέτειας βρίσκεται και ο Κώστας Σόμμερ, ενώ πρόταση έγινε και στον πρώην παίκτη του «Survivor», τον πολίστα Κώστα Κοκκιvάκη. Τα γυρίσματα Θα ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου, ενώ το ριάλιτι Θα βγει στον αέρα το επόμενο φθινόπωρο με δύο επεισόδια την εβδομάδα.