Ως κόνσεπτ, το Asia Express έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχίά σε περισσότερες από 12 χώρες. Είναι προκλητικό, ενδιαφέρον και σίγουρα πρωτότυπο, αφού κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Το ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που αυτή τη φορά, αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία! Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννιά ζευγάρια ανθρώπων που όλοι ξέρουμε μέσα από τη σοουμπίζ Θα βάλουν τα σακίδια στην πλάτη και θα αρχίσουν να μηχανεύονται τρόπους για να διασχίσουν τις τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζι, το Λάος, την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και ελάχιστα χρήματα!

Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις ένα ευρώ προκειμένου να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό.

Ωστόσο και παρόλο που το ταξιδιωτικό… ριάλιτι δεν άρχισε καν, υπάρχουν νέα για την πορεία των ζευγαριών που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι του Star.

 

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)
Στο παιχνίδι αρχικά είχαν λάβει μέρος και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την σύντροφο και μελλοντική γυναίκα του, Ιλάειρα. Τα παιδιά όμως αποχώρησαν γιατί είχαν πολλές υποχρεώσεις με τον γάμο.

Τον ίδιο δρόμο, αλλά όχι για τον ίδιο λόγο τράβηξαν επίσης η μέλλουσα γιαγιά Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη αλλά και Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Ποιος όμως ακούγεται έντονα ότι θα είναι ο νικητής του Asia Express; Μπορείτε να θεωρήσετε σχεδόν, πάντα άλλωστε υπάρχει η πιθανότητα λάθους, σίγουρο, ότι νικήτριες είναι η Χριστίνα Κολέτσα και η φίλη της Maria Maroulis!