Απίστευτη αποκάλυψη, την οποία βέβαια έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος και παραδέχτηκε ότι έπαιρνε λεφτά για να εμφανιστεί σε άλλες εκπομπές!

Αν και υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοί του, που κάνουν ακριβώς το ίδιο αλλά με άλλους σκοπούς, ο Σπύρος Παπαδόπουλος φαίνεται πως το έκανε για σοβαρό λόγο αλλά και με αξιόλογο τρόπο μιας και κανείς ποτέ δεν έμαθε τι ήταν αυτό που τον έκανε να προβεί σε τέτοιες κινήσεις!

Ωστόσο, πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε κάνει να ανοιχτείς και να… παραδεχτείς όσα έχεις κάνει.

Έτσι και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ και της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», αποκάλυψε το μυστικό του ηθοποιού που είχε καλεσμένο.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε:

«Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

Ωστόσο ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως όταν εκείνος εργαζόταν στο MEGA και τον είχαν καλέσει, δεν του έδωσαν χρήματα!

Ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό!

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έκανε απίστευτη γκάφα με Κασσελάκη

Το απίθανο με τον Σισέ και την μεταγραφή του!

Φήμη-βόμβα για Κοκλώνη και Σαββίδη!