Απαράδεκτοι: Με τον αέρα της εμβληματικής κωμικής σειράς του MEGA ξεκινά η νέα μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου στο OPEN με τίτλο «Ο,τι αγαπώ».

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, που αναμένεται να βγει στον αέρα στις 8 Οκτωβρίου, κεντρική καλεσμένη θα είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο τους θα σμίξουν και πάλι 31 χρόνια μετά, θα θυμηθούν το κοινό τους ξεκίνημα και θα μιλήσουν για την απίθανη παρέα στην πολυκατοικία του Λυκαβηττού, που έφερε επανάσταση στην ελληνική τηλεόραση.

Κάθε εβδομάδα ο Γιάννης Μπέζος, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Μάλιστα, στο άτυπο reunion των «Απαράδεκτων» θα μετάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμα μέλος της τρομερής παρέας, η Ρένια Λουιζίδου, που άφησε τότε το δικό της στίγμα ως «αστροπελέκι».

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν στο ίδιο πλαίσιο υπήρξε πρόσκληση προς τον έτερο «απαράδεκτο» Σπύρο Παπαδόπουλο, προκειμένου να συμπληρωθεί η παρέα.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 21:00, καταλαμβάνοντας το slot του «Στην υγειά μας», ενώ έχει την ίδια εταιρεία παραγωγής με την ιστορική εκπομπή.

Όλες οι ειδήσεις

Ρούλα Κορομηλά: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει – Τι θα παρουσιάζει

Η γη της ελιάς: Ο Αποστόλης Τότσικας σε ρόλο έκπληξη

Πρώτα πρέπει να γίνει Παναθηναϊκός ΠΑΝΤΟΥ