Δυναμική εμφάνιση στην τηλεόραση ετοιμάζει η Άντζελα Δημητρίου με την τραγουδίστρια να παρουσιάζεται πρώτη φορά σε μια εβδομάδα στο τηλεοπτικό κοινό μέσω γνωστού σόου του Alpha.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα βρίσκεται στο φετινό J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει συλλέξει για ακόμη μία χρονιά μία δυναμική ομάδα από διάσημες προσωπικότητες. Το trailer της εκπομπής (δείτε το παρακάτω) έχει δημιουργήσει περισσότερες απορίες από τι έχει λύσει.

Ιδιαίτερα το μυστήριο με τον τέταρτο κριτή έχει δημιουργήσει πολλές φήμες όλο αυτό το διάστημα. Όπως όλα δείχνουν όμως ο τέταρτος κριτής δε είναι άλλος από την Καίτη Γαρμπή η οποία έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο J2US αλλά και στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζει τη μουρμούρα».

Πέρα από τον τέταρτο κριτή αυτοί είναι όσοι έχουν συμφωνήσει επίσημα για την παρουσία τους στο φαντασμαγορικό σόου το οποίο υπόσχεται για ακόμη μία χρονιά μεγαλοπρεπείς παραγωγές και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ποιος ο ρόλος όμως για την Άντζελα Δημητρίου στη φετινή παραγωγή;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η «λαίδη» θα βρίσκεται σε ρόλο διαγωνιζόμενης ως μέντορας. Στο πλευρό της θα έχει τον δημοσιογράφο και συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλο Σταματόπουλο ο οποίο θα δοκιμαστεί για τις φωνητικές του ικανότητες στο J2US.

Όλες οι ειδήσεις

Το μυστικό του MEGA για να σαρώσει με Maestro και Μαύρο Ρόδο

Ελέγχουν ΜΚΟ που πλημμύρισαν με πρόσφυγες την Ελλάδα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος