Ο Αντίνοος Αλμπάνης υποδύεται φέτος τον μοναδικό γιατρό των Παξών στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», στο Mega. Ο ηθοποιός δεν είναι μόνο ταλαντούχος, αλλά διαθέτει λόγο που σε καθηλώνει, σε κάνει να θέλεις να τον ακούσεις, γιατί σίγουρα θα «πάρεις» και θα «μάθεις» από εκείνον! Ο «Μιχάλης» του «Maestτo» μιλά για τη ζωή του, την κοινωνία των «τεράτων», αλλά και για το πόσο τον άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του στη στήλη Secret των Παραπολιτικών.

Τι είπε για το γεγονός ότι η πλατφόρμα Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς: «Είναι κάτι που το γνωρίζαμε ως πιθανότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι. Είναι η πιο ουσιαστική δουλειά του Χριστόφορου και σε επίπεδο σεναρίου και σε επίπεδο δομής γιατί είναι στην πιο ώριμή του φάση και καταπιάνεται με τόσο διακριτικό τρόπο και με τόση φροντίδα με ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία σήμερα» δηλώνει ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Οσο για τον ρόλο του στη σειρά, εξηγεί: «Ναι, έχω κι εγώ τον ηρεμία του “Μιχάλη”, όμως δεν είμαι τόσο δωρικός και λακωνικός. Είμαι πιο εξωστρεφής. Ο Μιχάλης είναι βασανισμένος άνθρωπος σωματικά και ψυχικά και έχει και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα με τη Σοφία, που τον βασανίζει πολύ, και θα δούμε πώς διαμορφώνεται αυτά η σχέση στο μέλλον. Ποιο το παρελθόν αυτής της σχέσης και πώς θα εξελιχθεί», αποκαλύπτει.

Σωματική και λεκτική βία, απειλές και εικόνες που ήταν πραγματική γροθιά στο στομάχι» βίωσαν οι θεατές του στο Maestro.

Ο ίδιος έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις; «Φυσικά, και οι περισσότεροι θεατές ταυτίζονται με κάτι που παρακολουθούν είτε ως θύτες είτε ως θύματα είτε ως απλοί παρατηρητές. Εγώ με την επαγγελματική μου ιδιότητα έχω γίνει μάρτυρας κακοποιητικών συμπεριφορών, έχω δει ανθρώπους που ήταν παραβατικοί. Το θέμα είναι να πάρουμε κάτι από αυτό και να μη μείνουμε απλοί παρατηρητές αυτής της κατάστασης, γιατί η μυθοπλασία, πέρα από τον διασκεδαστικό της ρόλο, έχει και βαθιά ψυχαγωγικό ρόλο και ανοίγει παράθυρα, που μας βοηθούν να εξελιχθούμε και να πάμε παρακάτω». Ο Αντίνοος αναφέρει στη συνέντευξή του ότι πιο πολύ τον τρομάζει το γεγονός πως έχουν συμβεί εγκλήματα στο παρελθόν και δεν τα έχουμε μάθει ποτέ. Πόσες κατεστραμμένες ψυχές, πόσα παιδιά κακοποιήθηκαν και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ οι κακοποιητές τους. Κι αυτό είναι που τον ανησυχεί περισσότερο…

Maestro: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός!

Δεν τα κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς – Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο βασικοί!

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα