Με μόνο δεδομένο ότι ο ΑΝΤ1, το κανάλι του Αμαρουσίου κρατάει ως δυνατό του χαρτί το prequel της «Μάγισσας», η οποία έγραψε το μεγάλο φινάλε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, καλείται τώρα να ανανεώσει πλήρως τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης όσον αφορά τη μυθοπλασία. Κι αυτό γιατί αυλαία κατεβάζει τον Ιούνιο και η δραματική σειρά εποχής «Ερωτας φυγάς», που αν και δημιουργήθηκαν ελπίδες για τη συνέχισή της, μετά τη μετακόμισή της από το ΟΡΕΝ, τελικά δεν είχε την πορεία που ήλπιζε το κανάλι.

Οι «Ψυχοκόρες», η δραματική σειρά εποχής που συγκλόνισε με το αφήγημά της, θα… τερματίσει τη φετινή σεζόν στα 60 επεισόδια καθώς η ιστορία που έχει να αφηγηθεί ήταν πολύ συγκεκριμένη.

Στη λίστα με τις σειρές που θα ολοκληρωθούν είναι και η σειρά « Ο πρώτος από εμάς», αφού η δραμεντί στο μεγαλύτερο μέρος της προβολής της σημείωνε χαμηλά ποσοστά. Όσο για τους «Παγιδευμένους» δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν, όπως συμβαίνει στην Τουρκία με το πρωτότυπο φορμάτ. Η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, αν και πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της σειράς, αφού αρκετοί πρωταγωνιστές έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν.

ΑΝΤ1: Δείτε το τρέιλερ από τις Ψυχοκόρες

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι