Η Λίτσα Πατέρα αποχώρησε από το πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 μετά από 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο ίδιο πόστο, συνδράµοντας µε τις προβλέψεις της όλους τους παρουσιαστές που έχουν περάσει και αφήσει το στίγµα τους στη συγκεκριµένη ζώνη στο κανάλι.

Από τον «Πρωινό Καφέ» (Νανά Παλαιτσάκη, Λουκία Παπαδάκη, Ρούλα Κοροµηλά, Πόπη Χατζηδηµητρίου, Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Ζαρίφη – Νίκος Μουτσινάς, ∆έσποινα Καµπούρη – Γιώργος Λιανός, Βίκυ Καγιά) µέχρι το «∆έκα µε µία µαζί» (Γιώργος Καραµέρος – Σπύρος Χαριτάτος), το «FTHIS TV» (Σταµατίνα Τσιµτσιλή – Θανάσης Πάτρας) και το «Πρωινό» (Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας), η Λίτσα ήταν εκεί, κοντά στους τηλεθεατές.

Σήµερα, Παρασκευή, όµως γράφονται οι τίτλοι τέλους της παρουσίας της σε αυτή τη θέση όπως αναφέρει η εφημερίδα Απογευματινή. Η στήλη της αστρολογίας δεν θα υφίσταται καν την επόµενη τηλεοπτική σεζόν στο «Πρωινό» µε τον Γιώργο Λιάγκα, σε αντίθεση µε τη στήλη της µαγειρικής, η οποία συνεχίζεται λόγω και των πιο κερδοφόρων εµπορικών τοποθετήσεων. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η Πατέρα έχει συζητήσει εδώ και καιρό το θέµα µε στελέχη του ψυχαγωγικού προγράµµατος του καναλιού του Αµαρουσίου, από τα οποία, όπως είναι επόµενο, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της. Τουναντίον, φρόντισε να την επικοινωνήσει µε εύσχηµους τρόπους. Πώς ακριβώς το έκανε; Απουσιάζοντας από το αποχαιρετιστήριο γεύµα του «Πρωινού» για τη σεζόν που τελειώνει σήµερα. Επιπροσθέτως, υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλή σε δηλώσεις της προς φωτορεπόρτερ που τη ρώτησαν σχετικά, µη θέλοντας να αποκαλύψει κάτι για το τηλεοπτικό της µέλλον.

Παρά τις φήµες που τη θέλουν και εκτός ΑΝΤ1, αυτό δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Υπάρχει ισχυρό ενδεχόµενο, απ’ ό,τι ενηµερωνόµαστε, να έχει παρουσία στη νέα τετράωρη infotainment εκποµπή που θα βλέπουµε από τον τηλεοπτικό σταθµό το Σαββατοκύριακο. Ενώ δεν αποκλείεται να κάνει έκτακτες θεµατικές εµφανίσεις (όταν ο Ερµής είναι ανάδροµος, για παράδειγµα, ή όταν µιλάµε για εκλογές, για ιδιαίτερα καιρικά φαινόµενα κ.λπ.) στο «Πρωινό» παρουσιάζοντας παράλληλα και τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

 

Λίτσα Πατέρα: Απούσα από τον χαιρετισμό του Γιώργου Λιάγκα