Την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψε και τυπικά το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου. Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον ακριβή ρόλο που θα έχει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στοιχείο στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στις προβλέψεις της συμφωνίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις γενικότερες ισορροπίες και τη ροή στο «Καλημέρα, Ελλάδα», ότι ο πολύπειρος δημοσιογράφος και οι συνεργάτες του φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξετάζουν το σενάριο εμπλοκής με κάποιον τρόπο (παρουσίαση ειδικών Θεμάτων ή στήλης} του υιού Παπαδάκη, Φοίβου. Οσο για τη φημολογία περί συγκεκριμένης πρόβλεψης για το μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή κατά τη μετα-Παπαδάκη εποχή, κάτι τέτοιο Θα ήταν μάλλον άτοπο και εκτός λογικής να συμβεί σε αυτή τη φάση.

Γιώργος Παπαδάκης: Με την Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του!

O Γιώργος Παπαδάκης από τη νέα σεζόν θα μετρά 32 χρόνια στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τηs μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής στην ελληνική τηλεοραση. Και καθώs η πείρα δεν μεταδίδεται, ο μετρ του είδους κινήθηκε γρήγορα στη μεταγραφική σκακιέρα κι έκανε κίνηση ματ.

Έτσι από τον Σεπτέμβριο θα μας καλημερίζει παρέα με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος αποχωρεί, ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ καθώs τα νέα σχέδια του καναλιού δεν είχαν μια ενδιαφέρουσα κατά την κρίση τηs πρόταση για εκείνη. Αλλωστε η εκπομπή «Σήμερα» δεν θα συνεχίσει ως έχει καθώs κι εκεί θα γίνουν πολλές αλλαγές. Επιπλέον στον ΑΝΤΙ εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο ο Γιώργος Γρηγοριάδης. που φέτος είναι στο «Καλημέρα Ελλάδα», να λέει την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατέs του καναλιού στις 5.00 το πρωί, και τη σκυτάλη να παίρνει οτις 6.00 ο… πρώτος διδάξαs δηλαδή ο Γιώργος Παπαδάκης.