Ο ΑΝΤ1 για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ναι μεν επενδύει περισσότερο στην εγχώρια μυθοπλασία, αλλά δεν αφήνει εκτός του νέου και ανανεωμένου προγράμματός του τα σόου και τα ριάλιτι.

‘Ετσι, ετοιμάζει το « Dragons’ Den», το πιο επιτυχημένο και πολυβραβευμένο τάλεντ σόου επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, που έρχεται στη χώρα μας από την εταιρεία παραγωγής Antenna Studios. Πρόκειται για ένα τάλεντ σόου επιχειρηματικών ιδεών, όπου πέντε κριτές, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, καλούνται να επιλέξουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και να τις χρηματοδοτήσουν, ώστε να υλοποιηθούν.

Την παρουσίασή του έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Επιπλέον, στη φάση της προετοιμασίας βρίσκεται το οικογενειακό σόου « Family Game Fight», το οποίο έρχεται στη χώρα μας από την εταιρεία παραγωγήc Barking Well Media.

Εκεί, δύο οικογένειες, με μέλη όλων των ηλικιών, έρχονται αντιμέτωπες μέσα από αστεία παιχνίδια. Μία μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Την παρουσίαση πρόκειται να αναλάβέι δίδυμο παρουσιαστών. Από δοκιμαστικά έχουν περάσει πολλά και αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του Θεάματος, με την Κατερίνα Στικούδη να είναι ένα από αυτά που έχει σχετικό προβάδισμα.

Το τρίτο μεγάλο και φιλόδοξο πρότζεκτ που θα δούμε μέσα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 είναι το ριάλιτι περιπέτειας «I am a celebrity! Get me out of here! » που έρχεται στην Ελλάδα με αλλαγές από  την εταιρεία παραγωγής Silverline Medιa.

Εκεί, δώδεκα γνωστά πρόσωπα Θα ζήσουν μαζί κακουχίες και αθλητικές αλλά και χιουμοριστικές δοκιμασίες σε μία ζούγκλα για αρκετές εβδομάδες. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Νότια Αφρική, με το όνομα του παρουσιαστή να παραμένει άγνωστο! Μένει να δούμε αν τα παραπάνω πρότζεκτ Θα πάνε καλύτερα στους πίνακες τηλεθέασης σε σχέση με αυτά που έχουν προηγηθεί.