Αντεπίθεση στο τέλος της σεζόν ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με το νέο ριάλιτι στρατηγικής «Προδότες» να ξεκινάει άμεσα γυρίσματα και να είναι κοντά στο να κάνει την πρεμιέρα του.

Παρουσιαστής του νέου ριάλιτι θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και τα γυρίσματα σύμφωνα με τη RealNews ξεκινάνε άμεσα. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει δοκιμαστεί ξανά στο παρελθόν σε θέση παρουσιαστή στο Survivor του Mega και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είπε άμεσα το ναι όταν διάβασε το φορμάτ για το νέο σόου.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν μέσα σε διάστημα 40 ημερών και από τον ΑΝΤ1 εξετάζεται σοβαρά να πέσουν οι Προδότες στην prime time άμεσα και να ετοιμαστεί νέος κύκλος για τον Σεπτέμβριο. Η αρχική σκέψη ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο όμως τα δεδομένα που έφεραν οι εκλογές που θα τραβήξουν την τωρινή σεζόν μέχρι τον Ιούλιο έφεραν αλλαγές.

Έτσι πολύ πιθανό είναι να δούμε του Προδότες σύντομα στην prime time με 2 επεισόδια την εβδομάδα. Ο ΑΝΤ1 υπολογίζει πολύ το νέο του αυτό εγχείρημα με το σόου να θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αυτή τη στιγμή με πάνω από 20 χώρες να το μεταδίδουν αυτή τη στιγμή και άλλες 6 να έχουν λάβει τα δικαιώματά του. Όλα αυτά στα 2 χρόνια ύπαρξής του.

Όλες οι ειδήσεις 

ΕΡΤ: Αυτές οι σειρές αναμένεται να σαρώσουν τη νέα σεζόν

Survivor spoiler 23/4: Αυτά θα γίνουν στο πάρτι της Ένωσης – Ποιος κερδίζει;

Η γη της ελιάς: Ο Ορέστης κλέβει την Άννα απο τον Πότη;