Μπορεί η Αννίτα Πάνια να υπέγραψε με την Barking Well, ωστόσο, η τηλεοπτική της επάνοδος θα καθυστερήσει και μάλιστα αρκετά.

Οι πληροφορίες λένε ότι η εκπομπή της στο ΟΡΕΝ, με συνεντεύξεις ανθρώπων της διπλανής πόρτας στην καθημερινή απογευματινή ζώνη, θα βγει στον αέρα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου. Θα είναι η τελευταία εκπομπή στο ΟΡΕΝ που θα κάνει πρεμιέρα. Οι λόγοι αναβολής είναι ότι δεν υπάρχει στημένο πλατό, αλλά πρέπει να κλείσουν και οι εμπορικές τοποθετήσεις της εκπομπής.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν συζητάει επίσης η Αννίτα Πάνια και για μία ακόμα εκπομπή. Αυτή τη φοράπρόκειταιγια μια βραδινή late night εκπομπή, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει κλειδώσει ακόμη.

Εντωμεταξύ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! πριν μερικές μέρες, σχολίασε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και που έδειχναν την ίδια με τον Νίκο Καρβέλα και τη νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου,στη συναυλία της Άννας Βίσση: «Εγώ δεν το λέω “Σουηδία”, το λέω αγάπη».

Και συνέχισε: «Αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και σεβασμός στις σχέσεις. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, και καλλιτεχνικά και πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο πλάσμα για όλους μας. Ο Νίκος είναι ο δικός μου άνθρωπος και ό,τι είναι του Νίκου σαφώς και είναι συμβατό με μένα, γιατί άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε».

Αννίτα Πάνια: Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα της

 

Όλες οι ειδήσεις

AGB – Nielsen: Μπάχαλο με τις μετρήσεις – «Χάθηκαν» 1 εκατ.τηλεθεατές – Πάμε σε διεθνή διαγωνισμό;

Viral η κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για «ευχαριστώ»

The Secret Song: Τέλος με μόλις 2 επεισόδια αντί για 8!