Παίκτης του Big Brother πρωταγωνιστεί σε gay πορνό. Πρωταγωνιστής σε ταινία ερωτικού περιεχομένου είναι ο πρώην παίκτης του Big Brother, Νικόλας Παπαπαύλου. Ο 37χρονος gay ακτιβιστής, τον οποίο είδαμε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, συμμετέχει σε ταινία με θέμα… τον Μεγάλο Αδερφό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του SugarBabes TV, ο Νικόλας Παπαπαύλου συμμετέχει στην gay ερωτική ταινία με τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδερφός».

Στο πλευρό του Νικόλα Παπαπαύλου είναι ακόμα ένας παίκτης ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ. Ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο Power of Love.

Ωστόσο οι δύο ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στην ταινία με άλλα ονόματα. Ο Νικόλας Παπαπαύλου έγινε Nikolas Hole, ενώ ο Φίλιππος Αρβανίτης ως Sakis Dermatis.

Παίκτης του Big Brother σε gay πορνό

Πριν μερικούς μήνες ο Νικόλας Παπαπαύλου είχε μιλήσει στην κάμερα του OPEN. Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και είχε μιλήσει για την πρόταση που είχε δεχτεί.

 

Ο 39χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι με τα τρία του σκυλιά. Έχει  ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του. Μάλιστα ο στόχος του ήταν να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother!

Δηλώνει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.

Το ποσό που του έχει προτείνει για να πει το μεγάλο «ναι» φτάνει στις 100.000€. Το deal όμως δεν είναι γνωστό αν έχει «κλειδώσει».

Ο πρώην παίκτης του reality μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι ενώ είχε ρίξει και τα βέλη του στον Χρήστο Μακρίδη.

Ο ίδιος όταν του ζήτησαν να σχολιάσει για το γεγονός ότι πολλοί κρίνουν αρνητικά το «Big Brother» ως τηλεοπτικό προϊόν, είπε:

Προσωπικά ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μου να μπω στο παιχνίδι. Αν το θεωρούσα trash, δεν θα συμμετείχα. 

Δείτε πώς αντέδρασε ο Νικόλας Παπαπαύλου στο άκουσμα του αποτελέσματος όταν του είπαν ότι πρέπει να βγει από το Big Brother