Με ένα παλιό πρότζεκτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε επανέρχεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Alpha με τον οποίο ήδη συνεργάζεται καθώς βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Όλα όμως έχουν να κάνουν με τα επόμενα βήματα του Νίκου Κοκλώνη στην ελληνική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής και παραγωγός αφότου ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση ότι το J2US θα προβληθεί ξανά την άνοιξη με νέο κύκλο ανακοίνωσε και την παραμονή του στον Alpha με τον ίδιο να ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Ο Κοκλώνης βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Alpha και αιτία για αυτό υπήρξε το Fame Story! Το άλλοτε επιτυχημένο μουσικό ριάλιτι αποτελεί τον διακαή πόθο του παρουσιαστή ο οποίος θέλει να το επαναφέρει από τον Οκτώβριο στην ελληνική τηλεόραση. Οι συζητήσεις που έκανε ο ίδιος με άλλα κανάλια ήταν πολλές ωστόσο όπως φαίνεται αποφάσισε να πορευτεί με τον Alpha και στη συνέχεια. Βέβαια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews οι δυο πλευρές αν και έχουν προφορική συμφωνία δεν έχουν υπογράψει ακόμη συμβόλαια.

Παρόλα αυτά όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς και το Fame Story θα μπει ξανά στα σπίτια μας. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη τον Ανδρέα Μικρούτσικο ώστε να αναλάβει ως διευθυντής της μουσικής ακαδημίας του διαγωνισμού (σ.σ. το Fame Story πέρα από ριάλιτι λειτουργεί και ως μουσική ακαδημία). Μη ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το συγκεκριμένο πρότζεκτ καθώς ήταν αυτός ο οποίος το ανέδειξε το 2002 στον Alpha.

Υπομονή λοιπόν μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες!

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτό θέλει να παρουσιάσει ο Λιανός μετά το παιχνίδι

Survivor διαρροή 8/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο!

Eurovision 2023: Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια που πέρασαν στη τελική φάση