Όπως έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Γεωργίου, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της Γης της Ελιάς, αλλά και της επιτυχημένης σειράς του Mega, Famagusta, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα πλαστό διαβατήριο με τα στοιχεία του και κάποιοι επιτήδειοι το χρησιμοποιούν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα.

Έτσι, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε έκκληση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram προκειμένου να κάνουν report όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι.

Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του: «Στέλνουν αυτό το διαβατήριο σε κόσμο για να πιστέψουν ότι “είμαι εγώ” και ζητάνε λεφτά. Το μοναδικό μου προφίλ είναι αυτό! Σε καμία περίπτωση δεν ζητώ λεφτά από κανέναν! Σας παρακαλώ κάντε ένα report. Ευχαριστώ» και δημοσίευσε το πλαστό διαβατήριο.

Ανδρέας Γεωργίου: Δείτε την ανάρτηση

Ο αγαπημένος Κύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου ξέσπασε για την απάτη που έχει στηθεί γύρω από το πρόσωπό του! 

Ο αγαπημένος Κύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου ξέσπασε για την απάτη που έχει στηθεί γύρω από το πρόσωπό του!

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί συχνό φαινόμενο να δημιουργούνται ψεύτικοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν διάσημα πρόσωπα για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος από τον ALPHA

Φόρμουλα 1 Φεράρι: Πώς θα είναι το μονοθέσιο SF-24 της Scuderia;

Έρωτας Φυγάς: Πάλι στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα-Το γράμμα που φτάνει φέρνει ανατροπή στα σχέδια!