Μετά το «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και τον «Σασμό», ο Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφει και πάλι τηλεοπτικά στον ALPHA σε μια νέα σειρά που έρχεται την επόμενη σεζόν και σ’ έναν ρόλο μάλιστα που αναμένεται να γοητεύσει το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι έχει προτείνει στον ηθοποιό να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Μιχαήλου, στη σειρά «Κόκκινα φανάρια» που θα βασιστεί φυσικά στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1963, που είχε υπογράψει ο Βασίλης Γεωργιάδης.

Οπως λέγεται, το καστ θα είναι πολυπληθές, ωστόσο μέχρι στιγμής εκτός από το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη, ακούγεται και εκείνο της Κλέλιας Ρένεση για τον ρόλο της Ελένης. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόλο που οι δύο πρωταγωνιστές έχουν δεχτεί για την επόμενη σεζόν σωρεία προτάσεων, ειδικά ο Βασίλης Μπιμπίκης που το όνομά του ακούγεται και για τη σειρά «Διάφανη αγάπη», είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι». «Τα κόκκινα φανάρια», με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα προβάλλονται στην prime ζώνη του καναλιού, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο έμπειρος Γιώργος Κορδέλλας που έχει υπογράψει τις τηλεοπτικές σειρές «Αναστασία», «Τζιβαέρι», «Απών», «Ανατομία ενός εγκλήματος» κ.ά.

Βασίλης Μπισμπίκης: Ποια θα είναι η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

Επτά γυναίκες, επτά ιστορίες. Η Ελένη, μια κοπέλα μορφωμένη που είναι έρμαιο στα χέρια του Μιχαήλου, η Μαίρη που ερωτεύεται παράφορα για πρώτη φορά ένα αγόρι, η Μαρίνα που αγαπά έναν σωματέμπορο και εξαρτά τη ζωή της από αυτόν, η Αννα που κρατάει κρυφή την ύπαρξη του παιδιού της και αγαπάει πολλά χρόνια έναν πελάτη της, η Μυρσίνη, μια νεόκοπη ιερόδουλη, η μαντάμ Παρί, μάνατζερ των κοριτσιών και κρυφά ερωτευμένη με τον Μιχαήλο, και η Κατερίνα, η καθαρίστρια του σπιτιού.

Τα κορίτσια ζουν και εργάζονται στο «σπίτι» με τα κόκκινα φανάρια που βρίσκεται στην Τρούμπα του Πειραιά και παρά τα προβλήματά τους, δείχνουν να περνούν καλά. Οταν έρχεται διαταγή πως όλα τα «σπίτια» της περιοχής πρέπει να κλείσουν, οι σχέσεις των κοριτσιών κλονίζονται και το τέλος βρίσκει τις επτά κοπέλες να ζουν χώρια. Στη σύγχρονη εκδοχή, σίγουρα θα αλλάξουν ονόματα και καταστάσεις, πάντως θα μείνει αναλλοίωτος ο κεντρικός πυρήνας της ιστορίας. Την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρεία «Αργοναύτες ΑΕ».

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής