Σε πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην παράσταση του Νίκου Καραθάνου, Μια νύχτα στην Επίδαυρο αλλά και σε ορισμένες περιπέτειες στην προσωπική της ζωή.

Ζέτα Μακρυπούλια: Έπαθα πανικό… έχω θυσιάσει την ψυχική μου υγεία

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν την απασχολεί η γνώμη των άλλων και όλα όσα λέγονται για εκείνη, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ξεκάθαρη, τονίζοντας πως γνωρίζει τι ηθοποιός είναι.

Ακόμη, δήλωσε πως έχει δεχθεί σκληρή κριτική στο παρελθόν για ότι έκανε στη ζωή της και για όλες τις επιλογές της, γεγονός που την έκανε να αποτραβηχτεί.

Τότε έπαθε πανικό και θυσίασε την ψυχική της υγεία, κάτι που την οδήγησε στο να καταλάβει πως όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία και δεν αξίζει να στεναχωριέται άδικα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν φοβόταν τις συνεντεύξεις και το αν θα γραφτεί κάτι παραπάνω για τη προσωπική της ζωή.

Τότε, όμως έκανε τη ψυχή της να ηρεμήσει, σκεπτόμενη πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εκείνη και πως είναι μια μικρή κουκίδα στο σύμπαν.