Η Βίκυ Καγιά έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι αποχαιρετά το Star μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας σε μια απόφαση που όπως ισχυρίζεται είναι καθαρά δική της.

Από το Star όμως δε φαίνεται πως έχουν παρατήσει ακόμη τα «όπλα», σύμφωνα με όσα μεταφέρει η RealNews, με το κανάλι να μην αποκλείει το ενδεχόμενο μιας «συμφιλίωσης».

Η μεγάλη ανατροπή για το μέλλον της παρουσιάστριας δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς στο Star κρατάνε «μισάνοιχτη» την πόρτα για τη Βίκυ Καγιά κρατώντας στάση αναμονής μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο της για φέτος. Όσο μάλιστα η παρουσιάστρια δεν έχει συμφωνήσει σε κάποιο άλλο κανάλι οι ελπίδες από το κανάλι παραμένουν και η αναζήτηση της κατάλληλης φόρμουλας για την επαναπροσέγγισή της συνεχίζεται.

Όλα αυτά την ώρα που το σενάριο που θέλει την Καγιά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1 απορρίπτεται ως… επιστημονική φαντασία.

Από τον ΑΝΤ1 όμως θα ήθελαν την Καγιά στο δυναμικό τους με την πρόταση να παρουσιάσει αυτή το Your face sounds familiar να βρίσκεται στο τραπέζι.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος απο το OPEN; Χάος με τη χρηματοδότηση

STAR: Χαμός με την πρωινή εκπομπή και το μέλλον της

ΕΝΦΙΑ 2023: Έτσι θα λάβετε τα εκκαθαριστικά – Ποιοι δικαιούνται έκπτωση!