Ο Βασίλης Δημάκης που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με την Ερασμία Μάνου, την κόρη της Σοφίας Βόσσου, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα Πρωινό του ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι πλέον μαζί.

 

«Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον συμβολαιογράφο, να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε. Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας.

Τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα και δεν μας επιτρέπουν για κανέναν λόγο να είμαστε μαζί. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω και θα συνεχίσω να αγαπώ. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναείμαστε μαζί, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο. Η κρίση ξεκίνησε από την παραμονή Πρωτοχρονιάς και έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας.»

Για το τρίτο πρόσωπο είπε:
Δεν αφορά σας λέω τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου, ή κάποιος σύντροφος νέος της. Το βιώνω μια χαρά διότι είναι κοινή συναινέσει».

 

Βασίλης Δημάκης: Όσα είπε στο Πρωινό