Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσα πήρε για δουλειά 10 λεπτών; Εμείς θα σας πούμε αλλά θα ήταν καλό να απομακρυνθεί από την οθόνη όποιος υποφέρει από προβλήματα στην καρδιά…

Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των celebrities μέσα από το Instagram είναι το q&a. Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι ερωταπαντήσεων. Ο τίτλος θα καταλάβατε ότι είναι από τα αρχικά των λέξεων Question και Answer.


Είναι στην ουσία ένα παιχνίδι όπου οι περισσότεροι celebrities απαντούν με ειλικρίνεια. Μάλιστα αρκετές φορές περιμένουν κάποιες ερωτήσεις για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε διάφορα θέματα που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί και να τους απασχολούν!

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει ερωτηθεί για το ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει βγάλει σε μία μέρα!

«Έβγαλα 30.000 ευρώ σε ένα βράδυ, δέκα λεπτά δηλαδή». Αυτή ήταν η απάντηση της Τζούλιας, έτσι για να κάνει ένα χαμό!

Προφανώς ή ήταν πολύ καλή για να πάρει 30.000 ή δεν άντεξε λίγο παραπάνω έτσι ώστε να βγάλει και κάτι παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν είναι καλή στην (όποια) δουλειά αλλά οι αντοχές παιδιά προφανώς είναι περιορισμένες. Εκτός πάλι αν ο εργοδότης ήταν ολιγαρκής και είπε φτάνει ως εδώ.

Στο μεταξύ, τον τελευταίο καιρό η Τζούλια κάνει ένα come back στην παραγωγή ενήλικου περιεχομένου, τα οποία φροντίζει να ανεβάζει στο προφίλ της στο 0nlyfans.

Ωστόσο η Τζούλια δεν έμενε σε αναρτήσεις. Έδινε και διάφορα μικρά previews στο προφίλ της στο Instagram.

Λίγες ημέρες πριν φύγει το 2021 επέστρεψε, με νέο λογαριασμό και νέο όνομα. Μάλιστα η πρώτη ακατάλληλη φωτογραφία είχε και μήνυμα προς… όλους τους γνωστούς και αγνώστους. Αν υπάρχουν δηλαδή άγνωστοι για την Τζούλια.