Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο κοινό η σειρά του STAR «Τρία μίλια», που ξεκίνησε στο τέλος της σεζόν αλλά κατάφερε να προσελκύσει ένα σημαντικό μέρος των τηλεθεατών. Αυτή την περίοδο οι πρωταγωνιστές έχουν επιστρέψει στα γυρίσματα, ενώ, όπως λέγεται, τα «Τρία μίλια» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.

 

Η Φωτεινή, προκειμένου να ηρεμήσει από τη σχέση της μετον Βασίλη Μερκίνη, μια σχέση στην Αθήνα που μόνο τοξικότητα έφερνε στη ζωή της, αποφάσισε να μετακομίσει στην Δρακόνησο και όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, κατάφερε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή της.

Αρχικά δέθηκε με τον Ευθύμη, όμως στα τελευταία επεισόδια ήρθε πολύ κοντά με τον Μιχάλη. Την ίδια στιγμή η παρουσία του Στέφανου, του μικρού αδελφού του Μιχάλη, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως έχει μπει σε μια σωστή οικογένεια που μόνο το καλό της μπορεί να θέλει. Αυτό όμωs διαψεύστηκε όταν ο τελευταίος κάλεσε στο νησί έναν φίλο του από την Αθήνα, για να επενδύσει στην κλινική, στο πλαίσιο αναζήτησης κεφαλαίων. Οι ελπίδες της Φωτεινής, που αρχικά είχε αναθαρρήσει για την πορεία της θεσης της, χάθηκαν οταν συνειδητοποίησε οτι ο φίλος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη, τον πρώην της.

Τον άντρα που την έκανε να υποφέρει. Οπως θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο Βασίλης θα φτάσει στο νησί και τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για όλους. Κυρίως όμως για την ηρωίδα της σειράς  που Θα αρχίσει να βλέπει μνήμες του παρελθόντος να ζωντανεύουν ξανά. Για το καλό της κλινικής θα τη δούμε να συνεργάζεται μαζί του όμως όταν εκείvoς αποφασίσει να πάρει αυτό που του χρωστάει. το τσιπάκι, η ένταση μεταξύ τους δεν θα λείψει. Ο Μιχάλης δεν θα λείψει από το πλευρό της που θα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι πιέζεται, όπως και ο Στέφανος που σιγά-σιγά θα κατανοήσει το ποιόν του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε.