Η καθημερινή σειρά του Star, Τρία Μίλια έχει καταφέρει να κρατήσει το κοινό της που το παρακολουθεί και περιμένει τις εξελίξεις! Τόσο το πρωταγωνιστικό καστ όσο και η ροή της ιστορίας, είναι εξαιρετικά. Έτσι, αγωνία και ένταση συνεχίζονται!

Ο Τίμος και ο Μιχάλης είναι δύο από τα πρόσωπα που, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, μας έχουν απασχολήσει έντονα. Ειδικά με την παράνομη δράση τους στη Δρακόνησο – και όχι μόνο.

Μάλιστα,  οι δύο άντρες λαμβάνουν το ίδιο απειλητικό σημείωμα και κανονίζουν να συναντηθούν για να δουν πώς θα κινηθούν. Σε πρώτη φάση, αποφασίζουν να μην κάνουν καμία κίνηση και να περιμένουν.’Οπως και γίνεται. Σύντομα, όμως, ο Τίμος και ο Μιχάλης λαμβάνουν ένα νέο απειλητικό μήνυμα και ταράζονται περισσότερο. 0 πρώτος δεν χάνει χρόνο και ζητάει από τον νεαρό άντρα να συναντηθούν το συντομότερο δυνατόν. ‘Ετσι, απαντούν στο μήνυμα του εκβιαστή και κανονίζουν να συναντηθούν από κοντά. Οι δύο άντρες πηγαίνουν στο σημείο που τους υποδεικνύεται, για να παραδώσουν τα χρήματα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένουν.

Κι αυτό γιατί βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μία πολυτελή Θαλαμηγό και πολύ γρήγορα συνειδητοποιούν πως έχουν σαλπάρει προς άγνωστη κατεύθυνση. Επιπλέον, δεν ξέρουν αν θα βγουν σώοι από αυτή την περιπέτεια αλλά και πώς να δικαιολογήσουντην απουσία τους από τις οικογένειές τους και αποφασίζουν να επινοήσουν ένα ψέμα. Επικοινωνούν μαζί τους και η Δέσποινα και οι κόρες του Τίμου πιστεύουν τη δικαιολογία που τους λέει. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την Κάτια, που..είναι επιφυλακτική, και τον Γεράσιμο, που ανησυχεί έντονα.

Τρία μίλια: Ο Μιχάλης δεν αντιστέκεται

Στο μεταξύ, επάνω στην πολυτελή θαλαμηγό, ο Μιχάλης παρακολουθεί όσους παίζουν χαρτιά και δεν μπορεί να συγκρατηθει. Αποφασίζει να μπει και εκείνος στο παιχνίδι, ενω ο Τιμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εμποδίσει. Αλλά μάταια. Στη συνέχεια, ο Μιχάλης εντοπίζει και ένα παράνομο καζίνο και δεν αντιστέκεται στο πάθος του. Αρχίζει να παίζει τα χρήματα που έχει έρθει για να παραδώσουν.’Οσο περνάει η ώρα στη Θαλαμηγό, ο Μιχάλης παίζει όλο και πιο τολμηρά και ο Τίμος τρελαίνεται από το άγχος του γιατί δεν ξέρει την έκβαση που θα έχει η ιστορία με τον εκβιαστή αλλά και μετον Μιχάλη.’

Ολα αυτά, τουλάχιστον, μέχρι που φτάνει η ώρα να συναντήσουν, επιτέλους, τον άγνωστο εκβιαστή. Εκείνος απαιτεί να του δώσουν μισό εκατομμύριο ευρώ, επειδή τους θεωρεί υπεύθυνους για την αποτρόπαια δολοφονία του Αντρέα. Στο άκουσμα της είδησης, ο Τίμος και ο Μιχάλης σοκάρονται. Προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τον άντρα και τελικά καταφέρνουν να πάρουν μία ικανοποιητική διορία.’Επειτα, επιβιβάζονται σε μία λέμβο για να επιστρέψουν στη Δρακόνησο. Οι κινήσεις τους γίνονται νύχτα, με αρκετά μεγάλη προσοχή, ώστε να μην τους καταλάβει κανείς. Μόνο που στην παραλία βρίσκεται κάποιος, ο οποίος τους βλέπει και μένει έκπληκτος…