Η Δέσποινα ενημερώνει στη σειρά Τρία Μίλια τον Ευθύμη για την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λίζα και εκείνος, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, πηγαίνει στο μαγαζί της. Δεν τη βρίσκει εκεί, βλέπει όμως τις καρτέλες με τα ηρεμιστικά άδειες και πεταμένες στα σκουπίδια.

Την ίδια στιγμή, η Κλειώ ξεκινάει να εργάζεταιως γραμματέας στο ιατρείο και η Φωτεινή βρίσκει στο πρόσωπό της μία καινούργια φίλη. Κάποια στιγμή όμως η τελευταία υποψιάζεται πως ο Ευθύμης τής κρύβει κάτι πολύ σημαντικό και προσπαθεί να συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίεςγια εκείνον.

Παράλληλα, η Ελένη προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις της με τη μέλλουσα πεθερά της, την Κάτια, αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Στη συνέχεια, η πρώτη συναντά την Λίζα και την πείθει να σταθούν ενωμένες απέναντι στη Φωτεινή, προκειμένου να μη χάσουν ό,τι θεωρούν ότι τους ανήκει. Την επόμενη μέρα, ο Τίμος ενημερώνει τον Μιχάλη για το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τον θάνατο του Αντρέα και αναζητά έναν τρόπο για να ανατρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Τρία Μίλια: Ο Λάμπης κρύβει μυστικά

Από την άλλη, ο Πέτρος και η Κλειώ ζητούν από τον Ευθύμη να τους βοηθήσει στην έρευνά τους στη σειρά του Star ενώ ο Λάμπης προσπαθεί να κρατήσει μυστικά όσα έχει διαπιστώσει για τον εμπρησμό.

O Χάρης, όμως, πάνω στην κουβέντα, καταφέρνει να του αποσπάσει κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες. Αργότερα, ο Μιχάλης προθυμοποιείται να συνοδεύσει τη Φωτεινή στο γειτονικό νησί για κάποιες εξετάσεις. Οι δυο τους φτάνουν στο νησί, υπό πολύ κακές καιρικές συνθήκες, και πηγαίνουν σε ένα εστιατόριο για να προφυλαχτούν από την καταιγίδα. Στο διπλανό τραπέζι του εστιατορίου, ένας άντρας αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο και η Φωτεινή, με μια αποφασιστική κίνηση, προσπαθεί να τον σώσει. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος ανησυχεί για τη Φωτεινή και τον Μιχάλη και στέλνει τον Λάμπη να τους βρει. Εκείνος, ύστερα από αναζήτηση, καταφέρνει να εντοπίσει με τα κιάλια το σκάφος του άντρα, ο οποίος μαζί με τη Φωτεινή κατευθύνονται προς αυτό για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον ασθενή. Την ώρα, όμως, που ο Λάμπης τούς παρακολουθεί, γίνεται μάρτυρας ενός επικίνδυνου περιστατικού. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο αστυνομικός καλεί τον Τίμο στο Τμήμα, προκειμένου να τον ανακρίνει σχετικά με τον Θάνατο του Αντρέα.

Το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Δευτέρα του Πάσχα