Τον τρόπο να απαλλαγεί από τα δικαιώματα του «Dancing with the stars» αναζητά το Star που αποφάσισε οριστικά να μην προχωρήσει σε επόμενο κύκλο του χορευτικού ριάλιτι.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Dancing» για δύο χρονιές όπερ σημαίνει ότι θα συνεχίσει να πληρώνει το κόστος για έναν επιπλέον χρόνο, παρότι το σόου δεν θα βγει ξανά στον αέρα.

Από το Star εύχονται να βρεθεί κάποιος άλλος σταθμός που θα θελήσει να πάρει το «Dancing», για την ώρα, ωστόσο, δεν έχει εκδηλωθεί τέτοια πρόθεση από τον ανταγωνισμό. Το επερχόμενο τηλεοπτικό φεστιβάλ ΜΙΡCΟΜ στις Κάννες θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να διευθετηθούν τέτοια ζητήματα. Το Star θα επιδιώξει νέο γύρο επαφών με το BBC, που έχει τα δικαιώματα του «Dancing» προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση… απεμπλοκής.

Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες ένας εκ των χορευτών του σόου του Star συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για την οικογένειά του που ζει στην Ουκρανία. Ο Βλαντιμίρ Μορότσκο, ο γνωστός χορευτής από το Dancing with the stars αποκαλύπτει στην Super Κατερίνα πως έχει χάσει κάθε επικοινωνία μαζί τους από τις 2 Μαρτίου.

«Έχω στην Ουκρανία τη μητέρα μου και τον αδελφό μου με την οικογένειά του. Από τις 2 Μαρτίου δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου, ούτε ένα μήνυμα. Έκοψαν το ρεύμα και ο κόσμος δεν μπορεί να φορτίσει τα κινητά. Όλοι στην πόλη είναι εγκλωβισμένοι, δεν έχουν επικοινωνία, νερό, φαγητό…

«Αν μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα στην οικογένειά μου, θα ήθελα να πω ότι σας σκέφτομαι και σας περιμένω», λέει συγκινημένος ο Βλαντιμίρ Μορότσκο.