Ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha ο οποίος φυσικά  δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο έντονο περιστατικό που έγινε ανάμεσα στον Light και τον Snik στα φετινά Mad VMA.

Τι είχε συμβεί όμως εκείνο το βράδυ; Επεισοδιακά εξελίχθηκε η εκδήλωση των MAD Video Music Awards (VMA) 2022, καθώς, οι γνωστοί τράπερ Light και Snik, αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Άτομο της παραγωγής ανέβηκε στη σκηνή και ειδοποίησε την τραγουδίστρια να κατέβει. Ο Light, ζήτησε συγγνώμη αλλά έπειτα δήλωσε ότι έχει μάθει όταν του επιτίθενται να αμύνεται.

Το σχόλιο Γεωργαντά

«Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώθηκα από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται. Και μετά από λίγο μαθαίνω ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά» και συμπλήρωσε:

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν.

Θέμης Γεωργαντάς: Το καταδικάζω!

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν».