Οι δύο τράπερς, Snik και Light ήταν οι βασικοί «πρωταγωνιστές» των ντροπιαστικών γεγονότων που συνέβησαν στα MAD VMA το βράδυ της Τετάρτης (22/6)! Τα όσα συνέβησαν πραγματικά κατέστρεψαν τη μουσική γιορτή και ανάγκασαν τους διοργανωτές να τους ζητούν να φύγουν.

Θυμό και οργή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μουσικό κοινό έχει προκαλέσει ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light εν μέσω των μουσικών βραβείων του MAD και συγκεκριμένα την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμαζόταν να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Ο Θανάσης Πασάς βρέθηκε στον χώρο των backstage και συνομίλησε και με τους δύο. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και πάλι!

«Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη σε όλο τον κόσμο που ήταν στα βραβεία, που ήρθαν σε μια γιορτή μουσικής για να διασκεδάσουν» δήλωσε o LIght στον Θανάση Πασά μετά το τέλος των απονομών.

Συνέχισε δηλώνοντας πως το συμβάν δεν ήταν ωραίο, αλλά ο ίδιος έχει μάθει από μικρός να αμύνεται όταν κάποιος του επιτίθεται.

«Τα υπόλοιπα θα τα πω στα social media, στα τραγούδια μου, ίσως και να μην τα πω ποτέ» συμπλήρωσε.

Ο Snik στη δική του δήλωση μετά το συμβάν ήταν πιο λιτός δηλώνοντας απλά πως «δεν ξέρει, δεν ήταν αυτός».

Όσα δήλωσε πριν την έναρξη των βραβείων
«Η σχέση μου με τα βραβεία είναι δούναι και λαβείν» δήλωσε ο Light ερωτώμενος για τον αν παίρνει εκείνος κάτι από τα βραβεία ή απλώς δίνει.

Αναφορικά με τις αιχμηρές δηλώσεις του κατά καιρούς, που έχουν κριθεί ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά πως η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και «δεν κοιτάει την καμπούρα της».

Στην ερώτηση ποια συμβουλή δίνει στα νέα παιδιά, απαντά πως ο ίδιος ποτέ δεν «έσπρωξε μέσω της μουσικής του κάποιον να κάνει πράγματα που χρειάστηκαν να κάνει ο ίδιος».

«Εγώ διηγούμαι τη δική μου ιστορία ζωής. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις» προσέθεσε.