Το απόλυτο show διασκέδασης και μυστηρίου στην ελληνική τηλεόραση «The Masked Singer» επέστρεψε και αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας νέες συγκίνησεις και επιπρόσθετα στοιχεία, που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση των προσώπων που κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Αυλαία στην βραδιά άνοιξε η νέα προσθήκη στο… ρόστερ, το Παπάκι! Τόσο τα clues, όσο και η εντυπωσιακή πρώτη ερμηνεία της μάσκας μπέρδεψε τους ντετέκτιβ, που μπήκαν σε ένα φαύλο κύκλο πρώτων προβλέψεων για την ταυτότητα του διαγωνιζόμενου.

Καθηλωτική ήταν και η εμφάνιση του Μινώταυρου, ο οποίος έκανε καλλιτεχνική… στροφή προς την τραπ και τον SNIK.

Παράλληλα, φρόντισε με τα στοιχεία που έδωσε στη συνέχεια να δυσκολέψει τον… λαβύρινθο της ανακάλυψης του, όπως επισήμανε και ο παρουσιαστής του σόου στον ΣΚΑΪ, Σάκης Ρουβάς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα στοιχεία που έκανε γνωστά το Cyber Girl, το οποίο αφότου τραγούδησε Λένα Ζευγαρά, κάλεσε στη σκηνή τον Θοδωρή Μαραντίνη για να του δείξει τα… μαγιό της!

Το φινάλε της βραδιάς επιφύλασσε άλλη μια αποκάλυψη, με το πρόσωπο του Τσολιά να γίνεται γνωστό σε κοινό, κριτές και τηλεθεατές.

 

Ποιοι από τους ντετέκτιβ είχαν προβλέψει σωστά;

Όπως σε κάθε live, έτσι και σήμερα, η αμφίεση με τις λιγότερες ψήφους από κοινό και επιτροπή αποχαιρέτησε το show.

«The Masked Singer»: Ο τσολιάς αποχαιρέτησε!

Προς έκπληξη πολλών, ο Τσολιάς ήταν ο “άτυχος”, καθώς η… καταιγίδα του δεν ήταν ικανή να τον κρατήσει στο The Masked Singer  για ακόμα μια εβδομάδα.

Η αποκάλυψη έφερε χαμόγελα και περηφάνεια στην… γυναικεία πλευρά του “Fabulous 4”, καθώς Αθήνα Οικονομάκου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχαν προβλέψει πως πίσω από την μάσκα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

 

Ο γνωστός ηθόποιος δήλωσε πως απόλαυσε όσο λίγες την εμπειρία του show, δείχνοντας σαφέστατα ευχαριστήμενος από την πορεία του στο παιχνίδι, παρά το άδοξο φινάλε.