Και αυτό το Σάββατο οι Μάσκες του The Masked Singer και οι καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από αυτές έκαναν ότι μπορούσαν για να μπερδέψουν τους detectives και τα κατάφεραν!

Έτσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ακόμα μία εβδομάδα την παραμονή του στο φαντασμαγορικό σόου. Πλέον δεν θα υπάρχει είσοδος για νέες Μάσκες κι οι detectives θα προσπαθούν να εξιχνιάζουν αυτές που ήδη συμμετέχουν.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/6) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι τέσσερις detectives του σόου: ο Νίκος Μουτσινάς, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλησαν να κάνουν λίγο πιο εύκολο το έργο τους και να αποσπάσουν περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις ευφάνταστες Μάσκες. Συγκεκριμένα τους έθεσαν κάποια διλήμματα κι από τις απαντήσεις τους προσπάθησαν να εκμαιεύσουν κάποια επιπλέον στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να επιτελέσουν το έργο τους, δηλαδή να ανακαλύψουν όσο περισσότερες Μάσκες είναι δυνατόν.

Μόλις ολοκληρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις των Μασκών το κοινό και η επιτροπή ψήφισαν τον διαγωνιζόμενο που τους άρεσε λιγότερο. Έτσι ένας από τους διάσημους Έλληνες που συμμετέχουν κλήθηκε στο τέλος του επεισοδίου να βγάλει τη μάσκα του και να αποκαλύψει ποιος είναι.

Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Ρουβάς, αυτή την εβδομάδα ο “Γορίλας” αποχαιρέτησε το “The Masked Singer” . Η μάσκα βγήκε και παρουσιαστής, detectives και τηλεθεατές αντίκρισαν με έκπληξη πίσω από την εντυπωσιακή μάσκα την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Το παγκόσμιο φαινόμενο με το όνομα «The Masked Singer» προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών. Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «The Masked Singer» και η παραγωγή είναι της Acun Medya.