Σε εντατική προετοιμασία ενόψει της έναρξης των γυρισμάτων βρίσκεται το «The masked singer» στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και κριτές τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγας έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του σόου μεταμφιέσεων, στο οποίο οι επώνυμοι παίκτες θα διαγωνίζονται με ολόσωμα κοστούμια και μάσκες αλεπούς, αρκούδας και άλλων ζώων, για να αποκρύπτεται η ταυτότητα τους.

Οι μεταμφιέσεις δεν θα περιοριστούν στο ζωικό βασίλειο, αλλά, όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες όπου μεταδόθηκε το «Masked singer», θα έχουν και εθνικά στοιχεία.

Ηδη κατασκευάζονται κοστούμια και μάσκες που αντλούν στοιχεία από ταν ελληνική ιστορία και παράδοση, ανάμεσά τους, μάλιστα, θα είναι πιθανότατα και μια Καρυάτιδα. Οι κριτές σε ρόλο ντετέκτιβ θα κληθούν, μέσα από μικρά clues που θα τους δίνει ο παρουσιαστής, να μαντέψουν την ταυτότητα των μεταμφιεσμένων παικτών.

Το The Masked Singer, το νέο μυστηριώδες ψυχαγωγικό show, έρχεται πολύ σύντομα στον ΣΚΑΪ και το πρώτο τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα.
Η συγκεκριμένη μουσική εκπομπή είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση, γι’ αυτό και δε θα υπάρχουν coaches ή κριτές. Αντιθέτως αυτοί που θα κάθονται στην κριτική επιτροπή θα λέγονται «ντετέκτιβ», αφού θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιοι κρύβεται πίσω από τις στολές.

Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει το πότε θα κάνει πρεμιέρα το συγκεκριμένο project του ΣΚΑΙ, που την παραγωγή έχει αναλάβει η Acun Medya.