Έτοιμη για «διαζύγιο» δήλωσε η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η παίκτρια του reality παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, Survivor.

«Μετά από τα χθεσινά λεγόμενα του Γιώργου στο Συμβούλιο, έχω να πω ότι ήρθε και το διαζύγιο.»

 

«Μετά από τα χθεσινά λεγόμενα του Γιώργου στο Συμβούλιο, έχω να πω ότι ήρθε και το διαζύγιο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την στάση του. Αυτά που προσπάθησε να πει για να πάρει την προσοχή από αυτά που κάνει και να την στρέψει αλλού… Πραγματικά δεν έχω λόγια. Είμαι τελείως απογοητευμένη.

Πλέον δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, τον θεωρώ επικίνδυνο πρώτα για τον εαυτό του και μετά για όλους τους υπόλοιπους. Χθες στην ψηφοφορία που είχε την πλειοψηφία των ψήφων για αποχώρηση, ήταν το δίκαιο κατά την γνώμη μου. Είχε κάνει πολλά φάουλ στην ομάδα.

Survivor – ψηφοφορία

Για ποιο λόγο έχουμε δύο ψηφοφορίες; Πολύ απλό είναι, αλλά ας το υπενθυμίσουμε. Από τη στιγμή που στο ένα μετερίζι έχουμε ψηφοφορία για τον ποιον θέλετε να αποχωρήσει, στο Μediatime θα παίξουμε μπάλα με τον άλλον τρόπο. Τον θετικό. Τον ίδιο με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και στο τέλος κάνουμε το ταμείο.

Πάντα για την αποχώρηση στο Survivor μιλάμε. Αυτή που κάθε εβδομάδα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Διότι, όπως και να έχει ένας παίκτης που φεύγει, είναι το πλέον ενδιαφέρον event στα ριάλιτι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τρεις υποψηφίους. Πρώτη φορά είναι όλοι τους από τη μεριά των Μαχητών. Με άλλα λόγια, εσείς πρέπει να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι, ανάμεσα και στους τρεις υποψηφίους που έβγαλαν οι Μαχητές στον τάκο.

Ποιοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν βαλίτσες φυγής από τον Άγιο Δομίνικο; Η Άσπα Πρεδάρη την οποία επέλεξε ο Σπύρτος Μαρτίκας. Ο Γιώργος Κατσαούνης που πολύ αμφιβάλλω αν απειλείται. Τέλος, ένας από τους νέους παίκτες. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.