Όπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί παρελθόν από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ, survivor. Κι αυτό γιατί ο αθλητής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με το στομάχι του. Έτσι όπως ανέφερε και το spoiler, χτες βράδυ (29/1) αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης των Διασήμων, έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας, επέστρεψε στην παραλία όπου οι συμπαίκτες του τού επιφύλασσαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή. Μάλιστα του είπαν για τα όσα είχαν συμβεί τις μέρες που έλειπε.

 

Ωστόσο ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε στους συμπαίκτες του τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του. Επίσης τους ανακοίνωσε πως θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ήμουν μια βδομάδα στην κλινική. Και δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, εγώ, υπό αυτές τις συνθήκες, όσο κι αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά. Οπότε θα πρέπει δυστυχώς να αποχωρήσω από αυτό το παιχνίδι». Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το Survivor, η σύντροφος του Γιωρίκα, Όλγα ανέβασε στα instastories ένα στιγμιότυπο από την παραλία των Διασήμων και έγραψε: «Στο έχω πει και θα στο λέω για πάντα θα είμαι δίπλα σου σε κάθε απόφασή σου, σε κάθε δυσκολία σου θα είμαι δίπλα σου και στα καλά και στα κακά. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα με έκανες να έχω τέτοια περηφάνια για σένα που δεν μπορώ να το περιγράψω… Πραγματοποίησες άλλον ένα στόχο σου με επιτυχία…Είσαι ο νικητής!!! Καλή επιστροφή ζωή μου!!».

Όπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί παρελθόν από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ, survivor. Κι αυτό γιατί ο αθλητής