Ένα αστείο ατύχημα είχε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor όταν έσπασε το κλαδί στο οποίο κρατιούνται οι παίκτες για να πλυθούν στο ποτάμι. Τα κορίτσια στην ομάδα των Διάσημων είχαν πάει στο ποτάμι για μπάνιο. Η Ναυσικά όμως στο reality του ΣΚΑΪ, κάθισε πάνω σε ένα κλαδί, το οποίο ήταν σπασμένο και βρέθηκε μέσα στο νερό με συνοπτικές διαδικασίες.

Η παίκτρια έπεσε στο νερό απότομα χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει και μάλιστα αστειεύτηκε για το απρόοπτο, λέγοντας ότι  «αντί για βασίλισσα της ζούγκλας, πλέον θα με φωνάζουν βασίλισσα της ατσουμπαλιάς».

Οι συμπαίκτες της την προειδοποίησαν ότι το κλαδί είχε ήδη κάνει «κρακ» αλλά εκείνη θεώρησε ότι μπορεί να την αντέξει. Όπως φάνηκε τελικά έκανε λάθος…

Survivor: Η Ναυσικά… βασίλισσα!

 

«Νομίζω πως αντί για βασίλισσα της ζούγκλας, πλέον θα με φωνάζουν βασίλισσα της ατσουμπαλιάς. Είμαι η πιο ατσούμπαλη, πέφτω παντού και σκοτώνομαι. Σκοτώνομαι στο κιτ, σκοτώνομαι στα κλαδιά, σκοτώνομαι στο ποδόσφαιρο. Αφήστε το. Κλάψτε με από τώρα, δεν θα γυρίσω ποτέ στην Ελλάδα. Κάπου εδώ θα με χάσετε στον Άγιο Δομίνικο», είπε στην κάμερα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

Εντωμεταξύ ένας γενικότερος αναβρασμός κυριαρχεί στο Survivor με τις δύο ομάδες να θέλουν να κλείσουν λογαριασμούς! Από τη μία η Μυριέλλα στην Κόκκινη ομάδα που είναι και… κόκκινο πανί! Από την άλλη στην αντίπαλη ομάδα ο Γιώργος Κατσαούνης νιώθει ότι η ηθοποιός τον εκμεταλλεύτηκε στο reality του ΣΚΑΪ.

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να πλησίασε τη Μυριέλλα λίγο πριν το Συμβούλιο γιατί ήθελε να αποχωρήσει συγκεκριμένη συμπαίκτρια. Ωστόσο αυτό το καταδίκασαν και οι δύο ομάδες. Στο μεταξύ τόσο η Ασημίνα όσο και Σοφιάννα στράφηκαν εναντίον του.