Στικούδη και Παναγιώταρου στην παρουσίαση μίας νέας εκπομπής που προορίζεται για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σχεδιάζει ο ΑΝΤΙ για το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που επιθυμούν διακαώς στο Μαρούσι για την παρουσίαση είναι η Κατερίνα Στικούδη. Η πανέμορφη καλλιτέχνης έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στον ΑΝΤΙ. Τόσο  από τη συνεργασία τους στο παρελθόν αλλά και στο «Your face sounds familiar» όσο και στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Η Κατερίνα Στικούδη, όμως δεν θα είναι μόνη της.  Στόχος του σταθμού είναι να «κτιστεί» ένα νέο ντουέτο, με… άρωμα γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό της Κ. Στικούδη θα βρίσκεται σε ρόλο συμπαρουσιάστριας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εκπομπή σχεδιάζεται να ενταχθεί πιθανότατα στη μεσημεριανή ή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Επίσης  θα ασχολείται με θέματα ομορφιάς ευεξίας και ψυχολογίας στα πρότυπα εκπομπών όπως το «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» και το «Join us».

Πόσο εύκολα όμως θα αφήσει τον μόλις τεσσάρων μηνών Βύρωνα η νεαρή μανούλα; Όπως είναι φυσικό ο μικρούλης Βύρωνας έχει κλέψει την καρδιάς της Κατερίνας Στικούδη. O γιος της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας έγινε τεσσάρων μηνών και η μαμά του δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία την παράσταση κλέβουν τα πατουσάκια του μικρού.

Κατερίνα Στικούδη: Δε θέλω να μιλάω για το γιο μου

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη είχε πει για τον γιο της ότι είναι ένα πολύ ανεπτυγμένο παιδί που φοράει ήδη ρούχα για παιδιά 9 μηνών! Επίσης όπως είπε φαίνεται να μοιάζει στον πατέρα του που είναι αρκετά σωματώδης.

«Δε θέλω να μιλάω πάρα πολύ για αυτόν (τον γιο μου) γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα. Όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να μεγαλώνει σιγά σιγά νομίζω ότι και εγώ θα τοποθετούμαι δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό που έχω να πω ότι είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι. Ασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται, να του τραγουδάω, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, αλλά θέλω να είμαι ψύχραιμη, ήρεμη, έχει και έναν εξαιρετικό πατέρα, είναι πάρα πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω τώρα που έχουμε κλείσει 3,5 μήνες είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο αλλά αλλάζει συνεχώς, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράμε ρούχα για εννέα μηνών παιδάκια, επτά. Τα μάτια του είναι ανοιχτά αλλά μετά τον έκτο μήνα νομίζει πως θα δείξει. Έχει μια δόση σμαραγδί».