Με την «πυξίδα» να δείχνει… Καμπότζη συνεχίζει το Star τηv προετοιμασία για τηv προσεχή σεζόν. Στηv πρώτη γραμμή βρίσκεται το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι «Αsia Express». Παρουσιαστής θα είναι ο πολύ δημοφιλής παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ποιοι όμως θα τολμήσουν να πάνε στο ταξίδι αυτό; Ποιοι θα καταφέρουν να ζήσουν σε μια χώρα της Ασίας με μόλις ένα ευρώ την ημέρα!  Επίσης θα πρέπει να διαβούν τα σύνορα αλλά και να προχωρήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια με μόνο ένα ευρώ;

Εννέα επώνυμα ζευγάρια παικτών θα κληθούν να διασχίσουν το Βιετνάμ, το Λάος, τηv Κάμποτζη και τηv Ταϊλάνδη, με μόλις ένα ευρώ τηv ημέρα.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται. Επίσης όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν. Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Asia Express: Ξεκαθαρίζουν τα ζευγάρια

Ξεκαθαρίζει τις αμέσως επόμενες μέρες η λίστα των επωνύμων που θα λάβουν μέρος στο Asia Express του Star, καθώς τοποθετούνται στο «κάδρο» ονόματα που δεν είχαν ακουστεί, ενώ άλλα που ήταν κοντά στο «ναι» μένουν τελικά εκτός.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του νέου ταξιδιωτικού reality βρίσκεται η Δωροθέα Μερκούρη, που αναμένεται να έχει μαζί της την κόρη της ή μία στενή της φίλη.

Σχεδόν οριστική είναι η συμμετοχή του Γιώργου Μαυρίδη με τη σύντροφο του, Κρίστυ Καθάρια, ενώ αντιθέτως δε θα λάβουν μέρος τελικά στο Asia Express ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη που έκαναν πίσω λίγο πριν τις υπογραφές.

Παρά τις προχωρημένες συζητήσεις εκτός του παιχνιδιού μένει κατά πάσα πιθανότητα και η Βάνα Μπάρμπα.

Μία θέση στο εξωτικό Reality ενδέχεται να καλύψει η πρώην παίκτρια του GNTM, Ρασέλ μαζί με τη μητέρα της.