Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης 14/4. H γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν την ενδιέφερε ο γάμος.

 

«Δεν απορρίπτω τον γάμο. Μία χαρά θεσμός είναι. Απλώς δεν έχω βρει τον λόγο να το κάνω εγώ. Με την επισημοποίηση και την επισφράγιση, μπορεί να νιώσω μία νομιμότητα που θα με τρομάξει», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ίδια είπε ότι αποφάσισε να μη γίνει μαμά διότι «θα γινόμουν σκλάβα των παιδιών και θα άφηνα όλη τη ζωή πίσω». «Ένιωσα ότι δεν έχω τα αποθέματα ούτε την όρεξη να αφιερωθώ σε ένα παιδί. Και ήταν κάτι που ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα» εξήγησε.

 

Σμαράγδα Καρύδη: «Δε με ήθελαν για το Παρά Πέντε, ο Καπουτζίδης έγραψε τον ρόλο για άλλο πρόσωπο»

«Ήταν μια τεράστια έμπνευση όλο το Παρά Πέντε. Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (ο Γιώργος Καπουτζίδης κι ο Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε κανένα και θα είμαι μέσα στα βιβλία. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, το λέω πάντα και τον ευγνωμονώ, μου πρότεινε αυτόν το ρόλο» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Όταν το διάβασα ξέκλεισα κάτι άλλο που είχα σχεδόν κλείσει. Το έκλεισα με λιγότερα λεφτά γιατί ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε. Δούλεψα λίγο το ρόλο στην αρχή για να το φανταστώ. Ο Γιώργος δεν είχε γράψει το ρόλο για εμένα, αλλά για άλλο πρόσωπο», πρόσθεσε.