Στον ΣΚΑΪ είναι δύσκολο να νευριάσει κανείς τον Άρη! Τον Πορτοσάλτε βεβαίως βεβαίως. Ή έστω, αν τελικά τα καταφέρουν, σίγουρα δεν τον διώχνουν από το στασίδι της πρωινής εκπομπής. Προφανώς σήμερα είτε έφτασε ο κόμπος στο χτένι, πράγμα απίθανο, είτε απλά… ήθελε να πάει προς νερού του γι αυτό και έστησε το σκηνικό με τον Γιώργο Καραμέρο.

Τι εννοούμε ακριβώς;

Ο δημοσιογράφος άφησε άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αφού άρχισε να λογοφέρει με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής. Ο κ. Καραμέρος  έκανε ένα σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο εξόργισε τον Πορτοσάλτε που αποχώρησε από τον αέρα, με την Αναστασοπούλου και τον Οικονόμου να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

Ποιος νευρίασε τον Άρη: Ο έντονος διάλογος

Η σπίθα για την πυρκαγιά ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου για το μήνυμα στρατιώτη του τάγματος του Αζόφ στη Βουλή. «Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει. «Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ!» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Σας ακούω με προσοχή» σχολίασε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει ότι επειδή είναι μακριά από το στούντιο υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες. Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» τόνισε ο Πορτοσάλτε σε Αναστασοπούλου και Οικονόμου.

[Επειδή είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα» συνέχισε.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος χαμογελώντας κι εκεί ήρθε η έκρηξη Πορτοσάλτε. «Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του κι αποχώρησε από το στούντιο, παρά τις παραινέσεις των παρουσιαστών.