Στον ΣΚΑΪ νιώθουν να… πνίγονται από το Love island και τα μικρα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Αλλά ενώ πιέζουν για τη δραματική συρρίκνωση των επεισοδίων που απομένουν, η μαμά-εταιρεία του ριάλιτι, ITV Studios Global Entertainment, αντιστέκεται σθεναρά. «Κλειδί» δε, στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αποτελεί το έτερο ριάλιτι που εξασφάλισε πρόσφατα ο σταθμός του Φαλήρου και δεν είναι άλλο από το «Ι am α celebrity. Get me out of here». Το κανάλι έδωσε κυριολεκτικά μάχη για να πάρει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου προγράμματος από τον ΑΝΤ1, επειδή το πιστεύει πολύ και θέλει να το έχει στο «οπλοστάσιό» του.

Ενόψει δε και του «Survivor All Star θα ήθελε να ολοκληρώσει το «Love island» ακόμα και στις αρχές Νοεμβρίου όπερ και εγένετο! Έτσι οι περιπέτειες στην Τενερίφη θα τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα στις 5 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα παλέψουν λίγο ακόμα οι υπεύθυνοι, προσφέροντας επιπλέον… ροζ θέαμα και αλλαγές στις δοκιμασίες μήπως σώσουν την παρτίδα την ύστατη στιγμή!

Με την επικείμενη πρόωρη ολοκλήρωση του «Love Island» στον ΣΚΑΪ, φαίνεται δηλαδή πως έρχεται και ο επίλογος της βραχύβιας πορείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι του Φαλήρου.

Το μέλλον της παρουσιάστριας στο σταθμό αυτήν τη στιγμή κρίνεται τουλάχιστον αβέβαιο, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών αφορούσε μόνο το συγκεκριμένο πρότζεκτ και όχι κάτι περισσότερο. Μετά από δύο χρόνια στον ALPHA το νεαρό μοντέλο ήρθε με… τυμπανοκρουσίες και τώρα βρίσκεται χωρίς εκπομπή και χωρίς συμβόλαιο.

Μπορεί ο ΣΚΑΪ να στήριξε και με το παραπάνω το εν λογω concept όμως τόσο το Love Island όσο και η παρουσιάστριά του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται να μην το έχουν! Η ίδια βέβαια είχε κάνει μια προφορική κουβέντα με τους ιθύνοντες αναφορικά με το «My style rocks», το οποίο θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, όμως μέχρι εκεί. Τίποτα δεν έκλεισε, οπότε όλα παραμένουν ρευστά, με πιθανότερο σενάριο την αποχώρησή της από το κανάλι.