Ποια σειρά του Netflix αναμένεται να μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση; Μέχρι τώρα τα κανάλια και οι εταιρείες παραγωγής αγόραζαν φορμάτ κυρίως από τη λατινοαμερικανική αγορά και ελληνοποιούσαν τηλενουβέλες, αλλά πλέον στρέφονται και στη «δεξαμενή» του περιεχομένου που βλέπουμε στο Netflix.

Η σειρά της παγκόσμιας πλατφόρμας που θα μετατραπεί σε εγχώριο σίριαλ είναι το « Call my agent» («Πάρε τον μάνατζέρ μου»). Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής Tanweer εξασφάλισε τα δικαιώματα της γαλλικής σειράς, που θα μεταφερθεί σε ελληνική βερσιόν, και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κανάλια για την προσεχή σεζόν. Η κωμική σειρά διαδραματίζεται σε ένα πρακτορείο που μανατζάρει διάσημους ηθοποιούς, ενώ σε κάθε επεισόδιο φιλοξενούνται επώνυμοι γκεστ που θα υποδύονται τον… εαυτό τους.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς φέρνει με δηλαδή τα «Νούμερα» στην ΕΡΤ! Με ταχείς ρυθμούς και με δυνατές υπογραφές από τον χώρο της μυθοπλασίας προχωρά η στελέχωση της νέας πρωτότυπης σειράς με τον Φοίβο Δεληβοριά, που προορίζεται για την ΕΡΤ. Στο τιμόνι της μουσικής κωμωδίας με τίτλο «Τα νούμερα» θα πάρει θέση πολύ γνωστός σκηνοθέτης με σημαντική πορεία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Φοίβος Δεληβοριάς- ΕΡΤ: Ποιο το κόνσεπτ

Το κόνσεπτ έχει κάποια κοινά στοιχείο με τη γαλλική σειρά «Call my agent» («Πάρε τον μάνατζέρ μου»), που παίζεται στο Netflix.  Το όλο κόνσεπτ είναι με επίκεντρο ένα πρακτορείο ταλέντων, παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα ως «πελάτες» με διάφορα προβλήματα προς επίλυση. Οι συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δοθεί το «πράσινο φως» και να εγκριθεί η ανάθεση της παραγωγής την οποία έχει αναλάβει η εταιρεία Αργοναύτες. Τα «Νούμερα» προορίζονται για το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο του 2022.