Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Θάνος Μπίρκος, ο τηλεοπτικός Τόλης από τη σειρά Σασμός  του Alpha και έκανε αποκαλύψεις που πραγματικά θα σοκάρουν!

Με το γνωστό του χιούμορ που φαίνεται να τον συντροφεύει στη ζωή, ο Θάνος μίλησε για το ρόλο του Τόλη και τι πρόκειται να επακολουθήσει στην καθημερινή σειρά που έχει σπάσει τα ταμεία!

«Ο Τόλης δεν θα περάσει εύκολα, ζει στο δικό του Survivor. Ξέρει πράγματα, ξέρει ποιος έφαγε τον Κώστα, τον Στεφανή και ξέρει και για τον Μαθιό. Δέχεται πυρά από παντού. Δέχεται πυρά από πολλές πλευρές. Ο Τόλης, ο παπάς και ο Μανόλης είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τα περισσότερα στον Σασμό. Η βεντέτα θα αναζωπυρώσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Τόλης θα ζητήσει να βρει την δικαιοσύνη. Θα πάει να βρει τον Μαθιό, ο Μαθιός δεν ξέρει ότι ο Τόλης ξέρει για τον Στεφανή. Βγαίνει από την φυλακή, πρέπει να περάσει μία περίοδο προσαρμογής στον έξω κόσμο. Θα προσπαθήσει να μάθει για ποιο λόγο ο Μαθιός έφτασε σε αυτή την πράξη», δήλωσε ο Θάνος Μπίρκος.

Σασμός: Δείτε όσα είπε ο πασίγνωστος ηθοποιός!