Στον τραγικό επίλογο της σειράς Ψέματα στον ALPHA που καθήλωσε το κοινό, ο αδίστακτος και διπρόσωπος γιατρός με τα σκοτεινά μυστικά βρίσκεται σε απόγνωση. Ο κλοιός στενεύει γύρω του και η φυλακή τον περιμένει για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Προκειμενου να τη γλιτώσει, καταστρώνει σατανικό σχέδιο διάσωσης του. Μόνο που χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων από το παρελθόν του.

Ο Ανδρέας λίγο πριν πεθάβει διαπιστώνει πως ξεμένει από επιλογές και καταστρώνει ένα σχέδιο για τη διάσωσή του. Για την υλοποίηση του όμως χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων από το παρελθόν. Επιστρέφοντας στο παρόν η Έλενα με τη βοήθεια της Κάτιας και του Δήμου, ανακαλύπτει νέα στοιχεία που οδηγούν σε υπόπτους για το φόνο του Ανδρέα. Στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την ελευθερία της, η Έλενα συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν το φανταζόταν ποτέ. Η σοκαριστική αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Ανδρέας, έρχεται επιτέλους στο φως!

 

Η σειρά «Ψέματα» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. με τις διαρκείς ανατροπές της, το πολυπρόσωπο καστ εξαιρετικών ηθοποιών, τα εξωτερικά γυρίσματα σε φυσικούς χώρους. τους πολυσύνθετους και αντιφατικούς χαρακτήρες. Οι πολύπειροι και καταξιωμένοι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης (Ανδρέας) και Αλεξάνδρα Αϊδίνη (‘Ελενα) δίνουν ρεσιτάλ στους πρωταγωνιστικούς, γεμάτους αντιφάσεις και αντινομίες, ρόλους τους. Στο πρώτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την “Ελενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτη, καθώς η ‘Ελενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής πήγε να βάλει κρασί. έριξε ένα ναρκωτικό στο ποτό της, σε υγρή μορφή, τη νάρκωσε και τη βίασε… Μόνο που δεν την πιστεύει σχεδόν κανείς… Η σειρά είναι παγκόσμια επιτυχία. Βασίζεται στο βιβλίο των Χάρι και Τζακ Ουίλιαμς, το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή πης πανδημίας και προβάλλεται στο Netflix.