Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο πασίγνωστος ηθοποιός «επιστρέφει» στην τηλεόραση μετά την ποινή κάθειρξης έξι ετών για την απόπειρα βιασμού του 2010 και δύο ετών για την απόπειρα βιασμού του 2014 που του ορίστηκε αφού ήταν ένας εκ των «πρωταγωνιστών» του κινήματος #metoo.

Το Mega αποφάσισε να προβάλλει σε επανάληψη το γνωστό σίριαλ «50-50» από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου και μάλιστα στην prime time, στα πλαίσια του καλοκαιρινού προγράμματος του καναλιού.

Μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει εις βάρος του, είχαν κοπεί και όλες οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Στο OPEN μίλησε ο σκηνοθέτης της εν λόγω σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος ο οποίος είπε για την προβολή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes»: «Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτήν στον Πέτρο Φιλιππίδη, σαφώς ήταν ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της σειράς, αλλά ήταν και πολλοί άλλοι ηθοποιοί οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να μπορούν να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Η απαγόρευση αυτή “πάγωνε” μια σπουδαία δουλειά με κόπο που πήγε καλά και ο κόσμος την αγάπησε πολύ».

«Μπορεί να έχεις μια ζωή καταραμένη και να είσαι πολύ δημιουργικός ή τα έργα σου να είναι πολύ σημαντικά. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο σε αυτό το φάσμα, μιλάω για την ποίηση, τη μουσική κλπ. Εδώ μιλάμε για ποινική κατάσταση, πιο προχωρημένα πράγματα από ότι να είναι κάποιος αυτοκαταστροφικός.

Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε, έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να μην πω πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Δεν είμαστε φίλοι», τόνισε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Δείτε το απόσπασμα