Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» το Open, έχει έτοιμη την καλοκαιρινή πρότασή του προκειμένου να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό κάτι «φρέσκο» και ψυχαγωγικό.

Το κανάλι έχει αποφασίσει να δώσει μεγάλο βάρος στον ψυχαγωγικό τομέα γι αυτό ακριβώς και οι άνθρωποί του έχουν «δώσει τα χέρια» με τον  Νίκο Κοκλώνη.

Έτσι όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, Φελίσια Τσαλαπάτη και Μαριάντα Πιερίδη θα είναι οι δύο παρουσιάστριες που πρόκειται να αναλάβουν την καλοκαιρινή εκπομπή του Open τις καθημερινές.

Προς παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, όμως αυτό θεωρείται τυπική διαδικασία καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τόσο με τις δύο παραπάνω κυρίες, όσο και με την εταιρεία παραγωγής την «Barking Well Media», που οπως αναφέρουμε και πιο πάνω έχει αναλάβει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού της Παιανίας.

Από εκεί και πέρα δίπλα στις Τσαλαπάτη και Πιερίδη αναμένεται να βρεθεί ο Τριαντάφυλλος, με τους τρείς τους να αποτελούν ουσιαστικά τους κεντρικούς παρουσιαστές της νέας εκπομπής.

Επιπλέον στο πανέλ θα βρεθεί και ο Γιάννης Μπούτος, αλλά και ένα ακόμη άτομο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι η εν λόγω εκπομπή θα βγαίνει από το πλατό της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη με τις απαραίτητες αλλαγές βεβαίως του σκηνικού.

Οσον αφορά την πρεμιέρα, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Όλες οι ειδήσεις

Άρης Σερβετάλης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κόμμα ΝΙΚΗ

Σασμός – Η γη της ελιάς, Ο παράδεισος των κυριών: Πότε ξεκινάει η 3η σεζόν

Τι κοιτάζει μετά την απώλεια του Έξουμ ο Παναθηναϊκός – Ποιες οι προτεραιότητες του!