παράδεισος

παράδεισος

Ο Παράδεισος των Κυριών: Φέτος θα ψωνίζουμε από τον ALPHA

Συντάκτης: Mediatime News

Ο Παράδεισος των Κυριών: Φέτος θα ψωνίζουμε από τον ALPHA Το ιταλικό «Il paradiso dele signore» είναι μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που έχει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Φέτος θα ψωνίζουμε από τον ALPHA.
Το ιταλικό «Il paradiso dele signore» είναι μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που έχει κερδίσει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Τώρα Θα μιλήσει απευθείας στις καρδιές του ελληνικού κοινού, αφού ο ALPHA θα φέρει τον Σεπτέμβριο στους δέκτες μας το δικό του ελληνικό «Παράδεισο». 

Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα με το ευφάνταστο όνομα «Ο παράδεισος των κυριών» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να αλλάξει για πάντα το κέντρο της πόλης. Τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά και όλη η καλή κοινωνία των Αθηνών Θα δώσει το «παρών». Οι κυρίες που λατρεύουν τη μόδα θα βρουν εδώ έναν αληθινό παράδεισο. Γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, το κατάστημα αυτό, που όμοιό του δεν υπάρχει σε όλη τη χώρα, κυριαρχεί ήδη στις κουβέντες που γίνονται στα πλούσια σαλόνια. Όλοι περιμένουν πώς και πώς τη μεγάλη βραδιά, μια βραδιά που Θα τιμήσουν και πολύ σπουδαίοι καλεσμένοι.

Οι νεαροί ανερχόμενοι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του «Παράδεισου» τρίβουν τα χέρια τους και τα πάντα δείχνουν να είναι έτοιμα για το event. Τότε, όμως, «χτυπάει» η τραγωδία και το όνειρο γκρεμίζεται. Ένας αναπάντεχος θάνατος διαλύει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους και Θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Όμως την ίδια στιγμή, ένα σωρό άνθρωποι, η ψυχή και η καρδιά του πολυκαταστήματος, βρίσκονται στην αναμονή και κρέμονται από τα χείλη τους.

Από τη δουλειά τους στον «Παράδεισο» κρίνονται πολλά, οι ίδιες τους οι ζωές και οι ζωές των οικογενειών τους. Θα μπορέσει η επιχείρηση στην οποία έχουν στηρίξει τόσα πολλά να παραμείνει ζωντανή, μαζί με το όραμα για μια αλλιώτικη Αθήνα; Τις απαντήσεις Θα μας δώσει η Δήμητρα Τσόλκα με την ομάδα των συνεργατών της, που έχει αναλάβει τη διασκευή του σεναρίου της πρωτότυπης ιταλικής σειράς. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιάννη Βασιλειάδη, με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη, ενώ η παραγωγή Θα έχει τη σφραγίδα-εγγύηση της J.K. Productions. Η εταιρεία που τα προηγούμενα χρόνια μάς έδωσε μεγάλες επιτυχίες, όπως οι «Άγριες μέλισσες» και ο «Σασμός», συνεργάζεται και σε δεύτερη σειρά μέσα σε μια σεζόν με τον ALPHA αυτήν τη φορά σε ένα πρότζεκτ με μεγάλες απαιτήσεις, μια πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή με λαμπερά κοστούμια και σκηνικά που θα μας μεταφέρουν στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. 

Exit mobile version