Δυνατά ξεκινά η νέα σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Συγκεκριμένα ξεκινά με την αποτρόπαια δολοφονία του Αριστείδη Γερακά, που προκαλεί σοκ στο συνέταιρο και καρδιακό φίλο του, Ντίνο Παπακώστα, ο οποίος καταρρακώνεται επίσης όταν μαθαίνει ότι η κοπέλα που σκόπευε να παντρευτεί… θα παντρευτεί άλλον!
Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι επιφύλασσε το μέλλον για τους ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα. Στην Αθήνα του 1963, το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των Κυριών» πίσω από την αστραφτερή του βιτρίνα κρύβει ανείπωτα μυστικά και… εγκλήματα!

Το βράδυ που η Αμαλία κλείνει τα είκοσι χρόνια της, οι αποκαλύψεις που Θα τους κάνει είναι συγκλονιστικές. Οι τραγικές εξελίξεις που έπονται αφήνουν τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνέταιρος και αδελφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Τα εγκαίνια του μαγαζιού Θα πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά. Στον τόπο του εγκλήματος εμφανίζονται δύο αστυνόμοι που, αντί να βοηθήσουν στη λύση του μυστηρίου που κρύβει ο θάνατος του Αριστείδη, περίπλέκουν ακόμη περισσότερο, την υπόθεση.

Με κάθε τρόπο η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση. Την ίδια ώρα, η Αμαλία το βάζει στα πόδια όταν καταλαβαίνει ότι οι δικοί της σκοπεύουν να την παντρέψουν με τον άντρα που την κακοποίησε. Ωστόσο, δεν θα αντέξει για πολύ μακριά από τον πατέρα της που λατρεύει. Η επιστροφή της έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξα-φάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι παρουσιάζεται. Επιπλέον, ο Αποστόλης πληροφορείται το θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από τη Βικτώρια.

 

Όλες οι ειδήσεις

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Έτσι επιστρέφει στην τηλεόραση!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Φέτος θα ψωνίζουμε από τον ALPHA

Η δική μας οικογένεια – OPEN: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage της σειράς