Ο Γιωργής Τσουρής είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και μπορεί να αντεπεξέλθει με την ίδια ευκολία τόσο σε μία κωμική όσο και σε μία δραματική δουλειά. Κάτι που Θα το αποδείξει έμπρακτα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος, πέρα από την καθημερινή κωμωδία της ΕΡΤ 1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», συμφώνησε να συμμετάσχει για κάποια επεισόδια στο νέο και φιλόδοξο κοινωνικό δράμα του ΣΚΑΪ «ΣτΟργή». Εκεί, πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, που υποδύεται τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι. Μία δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και διαχρονικότερου κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας -ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της.

Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. Σε αυτούς, λοιπόν, ανήκει και ο Χρήστος, ο ήρωας που καλείται να υποδυθεί ο ηθοποιός.

Στις θεραπευτικές συνεδρίεs πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίεs οι: Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννηs Παπαζήσηs (Γιάννηs), Βασιλική Τρουφάκον (Ειρήνη), Αναστασία Ποντούση (Αλίκη), Αλέκοs Συσσοβίτηs (Σάκη), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα). Μαρίλια Μητρούση (Αννα), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργήs Τσουρήs (Χρήστοs), Νεφέλη Κουρή (Καίτη). Στο ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της ψυχιάτρου, είναι ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Η σειρά βασίζεται στο τουρκικό «Kirmizi Oda»

Μέσα από τον φακό τού Χρήστου Γεωργίου, Θα έρθουν στο φωs δεσμοί που ξεκίνησαν με αγάπη και κατέληξαν σε οργή. Σε μια εποχή που η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, η σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται για να βοηθήσει τους τηλεθεατέs να κατανοήσουν τη βαθύτερη αιτία του προβλήματοs τηs βίας αλλά και να αποστιγματίσει την Ψυχοθεραπεία. Μια σπουδαία δουλειά που Θα τραβήξει το ενδιαφέρον.