Ο ΑΝΤ1 την φετινή σεζόν αποφάσισε να επενδύσει στον ελληνικό κινηματογράφο και έτσι κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα και θα προβάλλει την πολυσυζητημένη ταινία «ο Άνθρωπος του Θεού» την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στη ζωή και τα έργα του Αγίου Νεκταρίου και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Άρης Σερβετάλης.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης.

Ο Άνθρωπος του Θεού, η ταινία που δίχασε τους κριτικούς, κατέγραψε πάνω από 170.000 εισιτήρια σε μόλις 11 ημέρες προβολής της στους κινηματογράφους, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία.

 

Το φιλμ είναι ένα οδοιπορικό στη ζωή και την προσφορά του Αγίου Νεκταρίου: αφετηρία στα χρόνια του ως Επισκόπου Πενταπόλεως, περιφρονημένου από τους κληρικούς της Αλεξάνδρειας, από τη μια προκειμένου να μην γίνει ποτέ Πατριάρχης, από την άλλη επειδή ήταν φιλόπτωχος, φιλάνθρωπος και φιλάραβας. Κατάληξη, μετά το πέρασμά του από την Αθήνα και την Εύβοια, στην Αίγινα, στη μονή γυναικών που έχτισε με τα χέρια του, εκεί όπου άφησε την τελευταία πνοή του, ακόμα κατηγορούμενος (αυτή τη φορά για ανηθικότητα προς τις μοναχές) και μαζί αγαπητός, λαοφιλής.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA