Ο τραγουδιστής, Νίνο Ξυπολιτάς, γνωστός μέσα από τηλεοπτικό talent show Fame Story 1, το 2002, επιστρέφει με μια διαφορετική ιδιότητα.

Οπως αποκαλύπτει η «Real News» o Νίνο θα εμφανιστεί και πάλι στον μουσικό διαγωνισμό, αυτή τη φορά όμως όχι ως μαθητής, αλλά σε ρόλο συμβούλου των παικτών.

Έτσι σιγά σιγά «κλείνουν» τα πρόσωπα που θα δούμε στο νέο Fame Story για την τηλεοπτική σεζόν 2023-24, που θα βλέπουμε από το Star Channel.

«Το Fame Story, η πιο διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει πρεμιέρα με το πρώτο Live Show τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star.

Τα συναρπαστικά επεισόδια του “Fame Story” θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη ΦΑΡΜΑ και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00. Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Κριτές θα είναι οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος (συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Panik Records) και ο Έλληνας ράπερ Light.

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Στον αέρα οι εκπομπές – Χρέη σε κατασκευαστές

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Τέλος η σχέση της με πασίγνωστο ηθοποιό

Ανδρέας Ντόι και Ολυμπιακός: Τι γίνεται με το συμβόλαιο;