Ο Νίκος Κοκλώνης, ο πολυμήχανος και πολυπράγμων παραγωγός θέλει δύο και να καίνε! Όχι μόνο Άννα Βίσση αλλά και Δήμητρα Παπαδοπούλου! Δηλαδή όχι ένα, αλλά δύο μεγάλα ονόματα αποτελούν στόχο του Νίκου Κοκλώνη για το «Just The Two Of Us» της νέας σεζόν. Για να καλυφθεί το κενό που προκάλεσε η αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου, πολλά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι. Και μέσω του Σταμάτη Φασουλή που έχει τρομερά καλή σχέση και με τις δύο, αυτά της Άννας Βίσση και της Δήμητρας Παπαδοπούλου έκαναν… μεγάλο « κλικ», αν και αποτελούν πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Ειδικά η Παπαδοπούλου, αν πει το «ναι» στο «Just», πιθανότατα θα το κάνει ως γκεστ και όχι ως μόνιμη.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, έχει ήδη δρομολογήσει τα τηλεοπτικά του σχέδια τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μισό τηs ερχόμενηs σεζόν. Το μουσικό σόου «Just the 2 of us» θα επιστρέφει και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να υλοποιηθεί στην επίσημη εκδοχή του που Θα έχει τίτλο «All star J2 us» και θα προβάλλεται στον ALPHA. Μάλιστα λέγεται ότι αυτή τη φορά τα ζευγάρια τα οποία θα συμμετέχουν θα είναι 20 και πωs το πρόγραμμα που Θα ξεκινήσει στην αρχή τηs σεζόν θα τερματίσει… το Πάσχα. Παράλληλα ο Νίκοs Κοκλώνηs ετοιμάζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All together now»!

Το σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε Θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 άτομα από όλο το φάσμα τηs μουσικήs παραγωγήs. Επειδή ο αριθμόs των κριτών είναι μεγάλοs και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσειs με την εταιρεία διανομήs του φορμάτ ώστε να κατέβει ο αριθμόs των κριτών στους 50.