Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1,Super Mammy, Μάρκος Σεφερλής είχε δώσει τη δική του απάντηση πριν μερικές μέρες σε όσα είχαν ακούστηκαν μέσα από το προφίλ του στο Instagram και το ίδιο έκανε και χτες Μεγάλη Τετάρτη (20/4) με νέο βίντεο που ανέβασε πάλι στο Instagram.

Την προηγούμενη φορά μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός κωμικός απαντά για την κριτική που δέχθηκε η νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, αλλά αναφέρθηκε και στη δικαστική του νίκη απέναντι στην Έλενα Ακρίτα.

Στο τέλος του μηνύματός του, ο Μάρκος Σεφερλής παρότρυνε τον κόσμο την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσει όποιο πρόγραμμα θέλει καθώς όπως είπε υπάρχουν “ένα σωρό προγράμματα. Προτείνω να δείτε αυτό που θέλετε, γιατί κάποιοι βλέπουν αυτό που δεν θέλουν. Ή μήπως θέλουν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν;”.

Στο νέο του μήνυμα ζητά τη «βοήθεια» του κόσμου γιατί τον χτυπούν όλοι μαζί. Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει, δε νικιέται εύκολα.

Μάρκος Σεφερλής: Διαβάστε το νέο μήνυμα του ηθοποιού.

«Έτσι, παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ, κάνοντας τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας, θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.