Ο Μάριος Αθανασίου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα καθημεριvή σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια» του Βασίλη Θωμόπουλου, παραχώρησε συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα Realnews και μίλησε για άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Ο ηθοποιός, που μετά το θεατρικό «Δώρο γενεθλίων» θα παίζει στην «Πο-ντικοπαγίδα» στον «Νέο Ακάδημο», ανοίγει την καρδιά του και μιλά ξεκάθαρα όχι μόνος ως πατέρας αλλά και ως πολίτης, ενώ εξομολογείται και τα όνειρά του.
Ο πασίγνωστος ηθοποιός μίλησε επίσης για τη σχέση του με το χρήμα και τόνισε ότι στο σημείο που δεν γίνεται δούλος για να κυνηγάει τα χρήματα για τα χρήματα, παίζουν σημαντικό ρόλο. «Ενα μίνιμουμ πρέπει να το έχουμε όλοι οι άνθρωποι, για να μπορούμε να διεκδικούμε και τη μίνιμουμ ποιότητα ζωής. Δεν το λέω ούτε για τις κραιπάλες ούτε για τις πολυτέλειες.»

Ο ηθοποιός που είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ερώτηση αν θα σκεφτόταν να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την πολιτική. Ο Μάριος Αθανασίου τόνισε ότι ούτως ή άλλως ασχολείται με την πολιτική και ότι είναι σημαντικός ο διαχωρισμός του ατόμου που δεν ασχολείται με τα κοινά και αυτού που ενημερώνεται.

Για την πρόταση να κατέβει για βουλευτής ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν πολύ δεκτικός. «Αν μου ζητηθεί και νιώσω ότι μπορώ να κάνω κάτι και έχει ένα νόημα να το κάνω αυτό θα προσπαθήσω. Το ζητούμενό μου είναι να μπορώ να κάνω κάτι από οποιαδήποτε θέση».

Τέλος, όνειρό του είναι να μας βρει η επόμενη χρονιά σε ένα καλύτερο επίπεδο κοινωνικά, να είμαστε λίγο πιο ήσυχοι, λίγο πιο καθαροί με αυξημένο το επίπεδο της παιδείας ως κοινωνία και να επανέλθουν τα χαμόγελα…

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Ετοιμάζεται να «κάψει» τον Παπακαλιάτη απέναντι σε Κόκκινο Ποτάμι και Μια νύχτα του Αυγούστου

Survivor: Με τόσα λεφτά το συζητάει ο Ντάνος για το All Star!

ANT1: Ετοιμάζει σειρά που θα ξεπεράσει τις Άγριες Μέλισσες